02/04/2016 · Remember del PORTLAND

Compartir

02 Abril · Remember del Portland

“Cualquier tiempo pasado fue anterior”
Les luthiers.

Però efectivament també va ser millor, eren temps diferents que van marcar molt profundament el panorama nocturn de Torelló i la comarca… i no és que ens posem tous ara, perquè precisament posar-se tou no era gaire freqüent al Port Land, bé, si més no en aquest sentit segur que no!
Tenim ganes de celebrar i rememorar aquella època, aquella mítica sala “EL PORTLAND”, amb les seves nits de bogeria, la seva gent la seva essència.
Nostàlgics, aquesta serà la vostra nit!

I com ho farem? Doncs posant sobre l’escenari els Club Flamingo i els Blue Lemon amb col·laboracions de luxe a les veus que els entusiastes del portland coneixareu de seguida.
Després d’això els dj’s Sacs, Kurti, Montero i Dani Rifà (Tremendamente) ens faran bullir els peus de tant ballar!

BLUE LEMON:
La banda es forma primerament com a “Versus”, grup de temes propis i versions hard rock,que durant 10 anys varen fer uns 30 concerts. Despres de la sortida de Xevi Mendo (veu), fa aproximadament 1 any s’incorpora en Miquel Illa i comencem un nou projecte de versions de rock dels 80 i 90.
El repertori consta de versions de bandes com: Metallica, Guns’n'roses, ZZ top, Lenny Kravitch, Ramones, Green day…

CLUB FLAMINGO
Èxits internacionals de música pop-soul i rock de diferents segles, inclòs l’actual
Entre els autors o intèrprets més destacats: Radio Futura, Germans Auseron, M Clan, James Brown, Van Morrison, Kiko Veneno, Los Ronaldos, Dawid Bowie, Tequila…