05/04/2013 El Petit Moscou amb Stay

Compartir

VINE A DESCOBRIR AQUEST NOU FORMAT A LA SALA!!

✪ EL PETIT MOSCOU, nou espai gratuït de música en directe, ens porta STAY (BCN)

Stay és una banda d’indie pop psicodèlic formada en 2001 a Barcelona. Després de l’autoedició de dues demos, el segell britànic Matchbox Recordings llença el primer EP del grup, So slow (2004), i el grup fitxa pel segell madrileny Wild Thing Records (WTR) l’hivern del 2004.
Starting to lose control (2005, WTR) és el primer llarga duració de la banda. Les bones crítiques permeten al grup tocar a festivals com Primavera Sound 2006, Bilborrock, Conciertos de RNE 3 i TVE.
Things you cannot see (2007, WTR) serà el segon àlbum d’estudi.
Durant el 2007 apareixen a festivals com Lemon Pop i Easypop Weekend i són convidats a tocar a la festa de comiat del programa Bulevar de Radio3, al costat d’artistes com The Sunday Drivers, Deluxe, Sidonie o Pereza.
“Kashmir Reflection” (2008) va portar al grup a realitzar quaranta concerts entre Espanya, França i Itàlia i finalment la banda és guardonada al Festival Pop-Art (Càceres, 2008) com el millor grup nacional de pop psicodèlic.
“Passport to Freedom “(Subterfuge Records 2010), aconsegueix portar la banda de gira un cop més i a actuar a festivals com Low 2 Cost, Universimad, Ebrovisión, Palmfest, Sonorama, BAM, Cultura Pop, CUVA, entre altres. Al març de 2011 seran escollits per obrir l’actuació de Beady Eye a Madrid, la banda de Liam Gallagher (Oasis).
L’any 2012 es publica “The Fourth Dimension”(Subterfuge Records, 2012), enregistrat a Liverpool amb Fran Aschcroft amb un tècnic que va estudiar amb John Lennon a l’escola i va treballar amb els Beatles a Abbey Road. Gravant tots alhora en una o com a molt dues preses per atrapar la màgia, l’espontaneïtat que converteix a l’àlbum en un tot, un manifest d’autenticitat futurible.
Concerts de qualitat en petit format, i ENTRADA GRATUÏTA!