16-12-2012 The Toy Dolls en concert

Compartir

THE TOY DOLLS en concert al Moscou! ÚNIC CONCERT A CATALUNYA!!!!

THE TOY DOLLS

The Toy Dolls va néixer al 1979 a Anglaterra. Considerat un grup Oi!, dels quals abunden a l’escena britànica, la banda va començar tocant en petits locals amb el recolzament d’un públic fidel que els seguia en els seus concerts.
Al 1980 gràcies al finançament per part d’un empresari, van llençar 500 còpies del seu primer single, “Tommy Kowey’s Car” que contenia la cançó “She Goes To Finos” a la cara B i que es va esgotar ràpidament.
“Dig That Groove Baby”, al 1983 fou el seu primer LP. El productor Garry Bushell, inmers a l’escena punk, els hi va donar difusió als medis i al 1984 amb el tema “Nellie The Elephant”, (versió punk d’una clàssica cançó infantil) van pujar al quart lloc del xart britànic.
Des de llavors, han creat quinze discs i s’han convertit en una banda de culte.


http://www.thetoydolls.com/

Grup teloner: mOnOs

Punk, hardcore i metal, definiexen a la banda “mOnOs”, part important de l’escena d’aquestes contrades.
Formada al 1994 a Osona, amb 5 treballs editats i centenars de concerts a les seves esquenes, compartint escenaris amb bandes com Ratos de Porao, La Polla, Hamlet, S.A., Fito, Baron Rojo,…
En aquesta ocasió ens presenten el seu sisé treball gravat però encara per editar, per delit de les orelles mes hardcore-metaleras.

Grup teloner: Flying Frogs