21/01/11 Reggae Party vol. 2

Compartir

Reggae Party vol. 2 a El Moscou!

Un cop van tornar els sons jamaicans al Moscou, a continuació trobareu un recull de fotografies.

CONTROL TOWER:

Zion Town sound: El jove sound de Torelló serà l’encarregat d’obrir la nit. Per anar escalfant la sala seran els selectors de Zion Town qui posaran els primers tunes i així fer que des d’un bon principi que la sala s’ompli de bones vibracions i ambient caribeny.

Badalonians sound: Per primer cop a la comarca, arriba directament des de Badalona a la nostra sala Badalonians sound. Responsables de moltes festes a l’àrea de Barcelona, col·laboradors del programa soundsystem FM (més de 15 anys en antena), promotors del BDN reggae culture, etc..
+info: www.myspace.com/badalonianssound

Highlight intl. sound: Highlight és un sound partit entre Linz & Osona, que porta actuant i promovent la música reggae des del 2003.
+info: www.myspace.com/highlightsound
+info: soundcloud.com/highlightsound

PON DI MIC:

U-rie: Des del barri de Sants de Barcelona arriba aquests jove però veterà artista de l’escena reggae estatal. Forma part del col·lectiu Neblina sound, en actiu des de l’any 2000.
+info: www.myspace.com/u-rie

Hector Banton & King-der: Des de l’est de Barcelona (Sant Adrià del Besós i Badalona) arriben aquest dos artistes, representants de l’escena Dancehall nacional. Seran els encarregats de portant-nos els sons més moderns i actuals de Jamaica, cantant els seus temes sobre els riddims més actuals.
Link descarrega gratuita HECTOR BANTON – LA GUERRILLA DANCEHALL
+info: www.myspace.com/riddimzone

SPECIAL GUEST (convidada especial)

Makady DHQ: Directament des de Girona arriba Makady, guanyadora del concurs Dancehall queen de BCN, que va reunir a finals de 2010 a 8 de les millors ballarines de tot Espanya. Aquesta jove ballarina d’origen Gambià porta més de 3 anys dins el món del ball, tocant estils com el break dance, el krump o el coupe decale. Vindrà al Moscou per fer una exhibició de ball i ensenyar a la gent de Torelló com es balla el dancehall a Jamaica hi ha tot el món.

REGGAE MUSIC TO THE WORLD!!!!

BLESSED LOVE