10-05-2013 El Petit Moscou: El Niño de la hipoteca

Compartir

CONCERT GRATUÏT DEL NIÑO DE LA HIPOTECA!!

En poc temps, el Niño de la Hipoteca ha passat de ser un fenomen underground a un nom que té gran quantitat de seguidors i que a quasi tothom “li sona”. I quan no es tenen alts pressupostos, el boca-orella funciona com un allau si hi ha quelcom de qualitat sota d’un fenomen. Sens dubte algunes de les cançons carregades d’ironia, tendresa i intel·ligència que el Niño de la Hipoteca composa no deixen indiferent a ningú.


La seva primera aparició televisiva va ser en el prestigiós programa de Jordi Évole, “Salvados” en que Guiu Cortés (el nom que hi ha sota la màscara hipotecada) li tocava una cançó de Ramoncín, un graciós popurri en que demostra que en sols 4 acords hi entren els grans èxits del pop espanyol.


Amb dos discs a les seves esquenes, Que te Vaya bien (2009) i Mi novia de 2ºB (2011), i un tercer de grans èxits reversionats (Gratis Hits, 2012), “El Niño” oferirà al públic del Moscou, el seu formato original, a guitarra i veu i deixa aparcada la seva nova banda, Los Ratones, que el sol acompanyar des de finals del 2012.