11/12 Fotografies festa 2on aniversari de l’Eclèctic Club!!!!

Compartir

El passat dissabte dia 11 de desembre l’Eclèctic Club va celebrar el seu segon aniversari a El Moscou!

En aquesta festa de l’Eclèctic Club van actuar:

Tcn (psycobili rock)

TCN neix al 2000 com a inquietut unipersonal en un xoc, electro paranoic. TCN com a grup neix el 2004 com a barreja de un espectacle de circ amb soroll i harcore. Tcn es defineix com a agrupació escolta devot de la mare de déu dels cants. Amb oncles d’edat que no poden deixar de fer sorroll, guitarrotes, tambors baixos i tecles, amb tocs de vent si hi ha tramuntana.
Per a obtenir més informació visita el seu myspace: http://www.myspace.com/tcnrockfoll

Surfing Sirles (rock ‘n’ roll psycodelic)

“El que ens mou és el desig de trencar totes les coses”, canten Els Surfing Sirles. I en qualsevol dels seus concerts incendiaris estan a un mil·límetre de confirmar-ho. Calia una banda que portés el rock’n’roll fins a aquest límit, on l’actitud i el soroll esclaten per regalar-nos una explosió d’idees. Sempre amb la navalla a la mà, Els Surfing Sirles canten a la Fageda d’en Jordà, als ionquis de Can Tunis, als zombis que okupen la mansió de Michael Jackson, a l’alquímia, als paios punks rumberos… i fins i tot introdueixen Nicolau Casaus en una història de bandolers que acaba pervertint l’himne del Barça. Sembla complicat, però quan escoltes el disc, tot és molt senzill. És garatge. És rock’n’roll. El grup el formen Martí Sales (veu i guitarra), Guillem Caballero (teclat i veus), Uri Caballero (guitarra) i Xavi Garcia (bateria).
Per a obtenir més informació visita el seu myspace: http://www.myspace.com/surfingsirles

Josmar (electro pop 80′s)

Després de la promesa de l’Eclèctic Club, a través del facebook, d’oferir un concert de Josmar, finalment es converteix en realitat, així que el proper dissabte dia 11 podrem recuperar aquest personatge que tant va colpejar el nostre imaginari a la dècada dels 90.
Josmar, també conegut com Josmar Gerona és un cantant popularitzat per la seva interpretació del tema “És superfort” al programa de televisió Malalts de tele. En aquest programa, dirigit per Toni Soler, es pretenia aconseguir una candidatura de Catalunya a Eurovisió, amb Josmar com a representant. La iniciativa va anar acompanyada d’una gira amb actuacions diàries a diversos pobles de Catalunya, que van tenir força èxit. La gira va acabar a la Plaça Reial de Barcelona on es van congregar uns 3.000 seguidors. Finalment no es va obtenir la candidatura però en Josmar va viatjar a Birmingham, on se celebrava el concurs i va actuar fora de competició.
Al 1998 edita els discs ‘I Love You’, ‘Angel Girl’ i va participar a la pel·licula FBI (Frikis Buscan Incordiar) (2004) de Javier Cárdenas, col·laborant també en un disc amb altres intèrprets de la mateixa anomenat “Los Frikis”
Per a obtenir més informació visita el seu myspace: http://www.myspace.com/josmargerona

+dj’s eclectic (rock / electronica)

Per a obtenir més informació visita el seu myspace: http://www.myspace.com/leclecticclub