16-11-2014 Mad Caddies + Apart

Compartir

Mad Caddies en concert al Moscou, únic concert a Catalunya

The Mad Caddies (o Caddies) són una banda de ska punk de Solvang, California. La banda es va formar al 1995 i ha tret cinc àlbums, un directe, i dos EPs.
El seu so està influenciat per una gran varietat d’estils, incloent ska, punk, hardcore, swing, reggae, jazz i polka, encara que a trets generals se’ls pot incluir dins de la tercera onada de ska.

Grup teloner: Apart

Apart és un grup de punk rock cantat en català amb reminiscències hardcore. Provinents del Baix Montseny, les seves principals influències i grups referència són Lagwagon, Happy Meals, Propagandhi, Atlas Losing Grip, Have Heart… intentant així barrejar el Punk Rock Californià de Nofx o Millencollin amb pincellades hardcore fins i tot metal tirant més cap a Verse o Berri Txarrak.
Fins a dia d’avui han publicat dos treballs, totalment gratuïts disponibles a la seva pàgina de Bandcamp. Tots dos treballs Apart i Ningú va dir res de ser perfecte han estat enregistrats en directe als Wheel Sound Studio de la mà de Txosse Ruiz.
Han talonejat a grups internacionals com No Fun At All, Atlas Losing Grip i Gas Drummers, a més de fer un munt de concerts arreu de Catalunya.