17-05-2013 Skalariak eta The Kluba: JSK Juantxo Skalari & La Rude Band

Compartir

Torna a escoltar les cançons de SKALARIAK al Moscou!!!!

El proper 17 de maig Juantxo Skalari, cantant d’SKALARIAK reprén una gira amb les cançons més representatives d’Skalariak interpretades conjuntament amb Rude Band.

Skalariak és un grup basc d’ska creat en 1994 a Navarra pel germans Juantxo Skalari i Peio Skalari. Les seves lletres són en castellà i basc, i en el seu treball es poden trobar també sons punk, reggae i altres ritmes. Fins al 2007 han publicat sis discos, un d’ells gravat en directe, i van estar de gira per Espanya, Europa i Amèrica.

**************************************************************

Prèviament, taloners de primera línia: presentació del grup Mundo Loco a la comarca d’Osona!!!

Möndo Loco comença la seva aventura el febrer de 2011. Joel Rovira (Veu, guitarra espanyola i acordeo), Miquel Florensa (Guitarra elèctrica), Roc Domingo (Baix), Miquel Sàez (Trombó), Emilio Regany (Bateria) i Dídac Fabregat (Tècnic de so), tots ells amb una llarga experiència en el món de la música, formen una banda plena d’energia i amb ganes de festa.

En poc més d’un any la banda ha realitzat prop de 50 concerts per diferents punts de la geografia catalana, han resultat guanyadors del “Directe Mostra de música jove de Lleida” i el “Música Jove de Ponent” aquest any 2012, guanyant la possibilitat de tocar a la Festa Major de Lleida i a l’Acampada Jove .