18/03/2016 · BULLITT presentació nou disc “Sparks”

Compartir

18 Març · BULLITT presentació nou disc “Sparks” ► El Moscou

Estem d’enhorabona!
BULLITT han decidit fer el que tots desitjàvem, agafar aire i anar a totes. Després d’un 2015 dur i d’enorme tristesa, la banda ha anunciat una volta sòlida i plena d’aquesta energia i amor que tant els defineix. Ho faran amb el seu bon amic Maxim Triviños (No More Lies) al baix i treure per fi a la llum la gira que tant mereixia el seu recent disc Sparks (BCore 2015), àlbum que va quedar gairebé silenciat durant les setmanes de la seva estrena, però que va tornar a fer-se sentir aquest passat desembre en un gran nombre de llistes del millor de l’any. El ‘Comeback Tour’ de Bullitt passarà per Torelló i nosaltres no podríem estar més contents!

I no arriben sols a la sala, arriben acompanyats dels TURNSTILE, una banda que molts de vosaltres ja coneixeu. Amics de la sala, amants de la música de Hot Water Music i de l’altra cara de la música dels noranta, Turnstile va fer un exercici de sinceritat fins a trobar el seu so i poder expressar el que realment sentien, i és d’aquest sentiment que neix el projecte musical que coneixem avui.

I per últim (i ja sabeu que els últims seran els primers) Tres d’Hostalets i un d’Aiguafreda”: NUCLI, rock feréstec a base de ratafia i suor. A mig camí entre rock dels 90 i hardcore-emo. Amb un EP al carrer i a punt de treure el segon. Enèrgics i sorollosos, senglars de la plana.