22/01/2012 No fun at all + Atlas Losing Grip

Compartir

NO FUN AT ALL, Atlas Losing Grip (amb membres de Satanic Surfers) i The Holybuttons

Aquí teniu algunes fotografies d’aquest gran concert de les dues bandes sueques No fun at all i Atlas Losing Grip i dels catalans The Holybuttons.

No fun at all

No Fun At All (NFAA) és un grup de música punk format l’estiu de 1991 a Skinnskatteberg, un poble de Suècia. Els membres inicials de la formació eren Mikael Danielsson (guitarra), Jimmy Olsson (veu i bateria) i Henrik Sunvisson (baix). El nom és una mescla del títol de la cançó dels Stooges “No fun” i del grup de hardcore Sick Of it All.
Al 1993 Jimmy Olsson va abandonar el grup per centrar-se en la seva altra banda musical Sober. Llavors van entrar nous components: Ingemar Jansson (veu), Krister Johansson (guitarra) i Kjell Ramstedt (bateria). Al 1999 Henrik Sunvisson va deixar NFAA. Mikael Danielsson va canviar la guitarra pel baix. L’11 de novembre del 2001, després de 10 anys i una gran carrera musical amb més de 250.000 vendes en tot el món, No Fun At All es van prendre un descans. Al 2004 van començar a fer concerts ocasionals i van treure un nou àlbum Low Rider.
Aquest àlbum amb influències de bandes com Ramones, els inicis de Bad Religion, Roky Erickson i dels inicis del punk.

Atlas Losing Grip

Van aparèixer al 2005 quan la escena punk melòdic de Suècia estava quasi acabada, treient el seu àlbum debut “Shut the World Out”, que els va portar per un tour per tot Europa.
El cantant i lider de la banda Satanic Surfers, Rodrigo Alfaro, el qual va aparèixer com a vocalista en l’àlbum debut, va ser reclutat al 2008.
Van grabar el MCD îWatching the Horizonî i per primer cop en molts anys, el punk rock suec va reviure.
La banda va fer un tour per Europa i va tocar amb Bad Religion en algunes dates a Escandinàvia abans de començar a treballar en el seu següent àlbum îState of Unrestî, que va sortir editat al maig del 2011.
‘State of Unrest’ ha estat elogiat per la premsa i ha tingut un gran èxit.

The Holybuttons

Banda sorgida al 2004 de l’escena de Punk-Rock barcelonina. Des de llavors i seguint en la filosofia de auto-producció DIY, aquesta banda ha gravat tres àlbums d’estudi de llarga durada i acumula una gran quantitat de concerts per tot l’estat espanyol, incloent dos gires per varies ciutats.
Escolta’ls: http://soundcloud.com/theholybuttons