18-10-2013 El Petit Moscou: Furguson & Da Souza (Divendres Eclèctics)

Compartir

EL PETIT MOSCOU: FURGUSON & DA SOUZA (Divendres Eclèctics // Entrada gratuïta)

Dins l’espai del Petit Moscou comencen els “Divendres eclèctics”, concerts organitzats pel Eclèctic Colectiu. Seràn concerts de petit format amb grups tocant “on the floor” i amb descomptes en el preu de les cerveses!!!

FURGUSON

Format per: Jordi Erra, Joan Garolera, Eduard Vila i Aleix Vila. 5 nois de Gurb que vénen a presentar el seu últim treball THE LEAP YEAR, editat per la castanya records de Barcelona,un llarg recorregut porta aquest grup a l’esquena, al 2008 treuen la seva primera maqueta anomenada la mort del bon minyó on es donen a conèixer com a banda, al 2009 neix my friends are my culture que el fa girar per Europa i concerts estatals passant per sales com l’apolo de barcelona, al 2011 treuen un split amb els companys de discogràfica aliment el qual els dona sortida a girar per U.S.A
BANDCAMP: http://furguson.bandcamp.com/

DA ZOUZA

Da zouza provenen de Barcelona i Mallorca, amb components de Beach Beach, ens presentaran el seu primer treball PAU MUNDIAL el qual ha set editat per la jove discografica famèlic, pinzellades de pop amb un toc punk farà ballar a mes d’un.
BANDCAMP: http://dasouza.bandcamp.com/