15-06-2013 Happy Techno i Dj Kostha

Compartir

Tornem a celebrar una MOSCOLOUR PARTY!! Vine a disfrutar de la millor electrònica amb el col·lectiu HAPPY TECHNO i Dj. KOSHTA!!

HAPPY TECHNO presenta:

LEXLAY B2B JORDI CASTILLO (HappyTechnoMusic-1065-Toolroom) Especial set 3h!! + Dj KOSHTA (we! project)

LEXLAY

Gràcies al seu estil, que mescla la contundència del techno i la sensibilitat del house, aquest barceloní ha aconseguit agradar a la majoria del públic exigent que el segueix, fidel a cada sessió. Al ser un estil molt fresc, el nombre de clubs en els que ha actuat s’incrementa dia a dia, sent ja moltes les sales de prestigi en les que ha actuat, com ara, Space Ibiza, Pacha Ibiza, Fabrik (Madrid), Florida 135, Row 14, La Cova, Moog Club, Xueño (Formentera) o Millenium Cosmic Club entre d’altres.
Amb l’energia i passió que el mouen, aconsegueix captar l’atenció del públic en els primers mintus de set i aplicant una contínua descàrrega de creativitat sobre totes i cadascuna de les seves sessions, manté als assistents enganxats a la cabina fins l’últim minut.

JORDI CASTILLO

Les seves composicions estàn plenes de contrastos, utilitzant sons tradicionals com la música clàssica o intruments exòtics en les seves mescles de techno i house.
Ha actuat en els clubs d’electrònica espanyols més rellevants com ara Elrow, Florida135 o City Hall i ha compartit escenari amb els reconeguts artistes Carl Cox, Richi Hawtin, Umek, Cristian Varela, Marco Bayley o Ken Ishi entre d’altres.

KOSTHA (we!project)

Kostha porta 4 anys de resident a Chic Roses, fent actuacions també a diverses discoteques com Ghoa beach club; Perkal Techno IV (St, Jaume de Llierca), 1a fiesta intropia a Vallgorguina, Technohouse festival llers, Vip Deluxe Empuriabrava…
Ha tingut la oportunitat de compartir cabina amb dj’s molt coneguts tant a nivell nacional com internacional com Wally Lopez, Roger Sanchez, David Penn, Inpetto, Raul Mescolanza, Paco Maroto…entre molts altres, i actualment segueix de resident a chic en la nova proposta de club.