14-03-2014 Oques Grasses i In*digna

Compartir

OQUES GRASSES PRESENTA NOU DISC AL MOSCOU!!!

Des del dia que vam néixer fins ara hem estat vius, de moment és el que fem millor. Ens hem enamorat moltes vegades i sabem anar a pescar, tenim un vaixell i molts dissabtes anem a Montserrat a travessar l’oceà magnífic, bona mar a Montserrat. Si vols venir hem quedat demà.
Fa un any i mig que ja no sabem quan fa que ha començat el moviment oquístic, però el principi i el final és el que menys compta aquest moment, el més important és el very very fuet i les petxines lliures, l’esperit xai i en Chuck Norris, les pedres gratüites i els préssecs, sempre tenint en compte que el seny és una fruita. T’estimem.
Ens agrada tot això i ens agrades tu, perquè sí, perquè ets sexy, i encara que de vegades la gent no t’ho digui portes un sexy a sobre que podries parar un o dos trens. Per això un gran dia vam decidir casar-nos amb tu, si encara no ho sabies esperem que et sembli una bona idea.
Aquest 2014, després d’haver viscut de manera desenfrenada el primer disc “Un dia no sé com”, tenim preparat un segon disc, que ha estat creat a mà alçada. Alguna part s’ha fet amb els peus i d’altres no sabem com. El podreu aconseguir a partir del dia 3 de març a les botigues, als concerts o directament per internet de forma gratüita.
Celebrarem l’aniversari d’algú cada dia, celebrarem l’aniversari del cel, riurem i plorarem junts, farem l’amor sense pensar en res i viurem sense el temps, és un mal invent.
Només valdrà el que creguis que ha de valdre. Que passi tot el que hagi de passar.

http://www.oquesgrasses.com/

IN*DIGNA

que és IN*DIGNA?…
Poesia que acarona la llengua catalana i la tracta amb respecte,crítica social i sobre tot espiritual, RAP amb Q de Qualitat , amb estil, caràcter i tarannà diferent, dinamisme al escenari, força, i una gran dosi d’ironia fruit d’un gran sentit de l’ humor. El In*digna dels In*digna ,ens presenta la idea base, en la seva expressió mes simple.
Senyores i senyors…Això és In*digna.

En els seus inicis, al 2008, van ser finalistes del sona 9, i en el 2009 recullen el tercer premi al TRACK Vendrell, i el premi a la millor lletra al Festival ALTAVEU de Sant Boi,
per acabar traient el seu primer llarga durada ‘ POESIA I GANIVETADES ‘ a finals del 2010.
En el 2011 col·labora amb grups de l’entitat de RAPSODES, LA BUNDU BAND, o LA PEGATINA, trepitjant tots els escenaris possibles, i començant a crear el que seria el seu segon llarga durada, ‘ NO APTE PER INTRANSIGENTS ‘.