14-12-2012 Women’s night: Agatha Pher, Luxury & David Art

Compartir

WOMEN’S NIGHT amb les Dj Agatha Pher i Luxury acompanyades de David ArtAgatha Pher ens va visitar pel Festus i ens va oferir una sessió increïble així que divendres vine a gaudir del millor tech-house amb les sessions de dues dj emergents!


AGATHA PHER

Agatha Pher entra amb força a l’escena musical amb un caràcter i estil propis. Mescla l’electrònica amb classe i seducció, transmetent energia en cada ritme que fusiona. Seguidora de l’estela dels grans deejays internacionals, és capaç de desmarcar-se per crear música amb una tendència i instint com sols ella sap fer-ho.
Actualment és resident en Festivals internacionals de gran envergadura com Popstar Festival i Circuit Festival de Matinee Group. També ha actuat al Techno-House Festival (Torruella de Montgri), Smash Festival (Valladolid), Electronic Leringo Festival (Navarra), Santander White Festival (Santander).
En la seva trajectòria professional ha actuat per sales de tota la península i les illes: Amnesia (Eivissa); Row14, Privilege, The One, Atlantida, Ghoa Beach Club (Barcelona); Wind (Madrid); Florida135 (Osca); Catedra CreamClub (Múrcia); Sala Mirror, Mokai, Km10, Superclass (València); Cocoa (Mataró); Red Disco (Vinaròs); Excess (Lleida); NoovoClub (Tarragona); The Luxe (Albacete); Camelot (Alicant); Yokese (Logroño); Chic Deluxe, Bahia Coco, 33 Le Club (Girona); Sala Box (Navarra); La Mina (Castelló); Bakkhos (Olot); i altres.
Ha compartit cartell amb Luciano, Paco Osuna, Fatima Hajji, Uto Karem, Raul Mezcolanza, Maayan Nidam, Alex Under, Toni Varga i Jose Rives, i ha actuat en cabina amb Edu Imbernon, Coyu, Marc Maya, Paco Maroto, David Mallada, Andre Vicenzzo, Joel Greinch, Taito Tikaro, Bertech, Dj Elias, Brian Cross, Alber Neve, T.Tommy, David Oleart, Allan Ramirez, Abel de Kit, Joan Reyes, G-Martin, Julio Navas, Jose Franco i un llarg etcètera.
Agatha Pher viu el demà de la música, nadant en el dinamisme i entenent l’evolució constant com un repte a superar.

LUXURY

Nascuda a França, DJ Luxury és una de les artistes més populars d’Espanya, on es va traslladar al 2002, els seus sets són un còctel de vitalitat rítmica, tècnica i elegància natural.
Porta la música a la sang des de ben petita.
Gràcies a un dur treball i continuo, ha creat un repertori musical únic i vairat, que li permet adaptar-se als nous estils, sense deixar per tant d’innovar. Cada dia sedueix a un nou públic i no deixa indiferents als seus oients on neix una autèntica complicitat.
En cada actuació, tots els comentaris són unànimes: no sols els seus fans, sinó també aquells que l’escolten per primer cop, reconeixen que no sols han trobat el què esperaven sentir, però que han compartit una experiència nova que els ha sorprès i convençut.
Dj Luxury no sols segueix la tendència: la fa evolucionar!
Resident del famós Club Pacha al 2008, ha compartit cabina amb David Guetta, Kurd Maverick i va actuar als millors festivals: Electrobeah France 2011 (compartint cartell amb Bob Sinclar i Ron Caroll), Circuit Festival Matinée 2012. Aquest any ha trepitjat els millors clubs d’Espanya i França (Shoko Barcelona, Eibisi, Sutton Club Barcelona, Shoko Madrid, Le Marina France, La Voile Bleue France, Le Seven Club France, etc.)
Finalista del concurs Shecandj llançat per EMi Music, s’ha convertit en la nova promesa del House.